Filialer

Bergen Offentlige Bibliotek har 6 bibliotekfilialer.
Mappe

Fana

Øverst på Nesttun, midt mellom bybanetraseen og Nesttunveien finner du våre luftige lokaler. Lån med deg bøker, lydbøker, filmer, tidsskrifter og spill, eller slå deg ned med en bok eller avis ved en av våre mange sitteplasser.
Les mer…

Mappe

Landås

Landås filial ligger på Landåstorget. Filialen har beholdt deler av sitt originale interiør fra 1950-tallet, og kan med rette kalles byens retrobibliotek. Biblioteket har tilbud til alle; bøker, lydbøker, tegneserier, dataspill, filmer, tidsskrifter og aviser. Det er også tilgang til nettaviser og andre datatjenester.
Les mer…

Mappe

Loddefjord

Loddefjord bibliotek ligger ved Iskanten i Vestkanten Storsenter. Biblioteket har tilbud til alle, om du vil låne bøker, lydbøker, tegneserier, dataspill eller filmer. Det er god plass på Loddefjord bibliotek, og omgivelsene endrer stadig uttrykk med de skiftende utstillingene av Frimalernes malerier som henger i lokalene. Vi har et leserom til rådighet for deg som vil jobbe i ro og fred.
Les mer…

Mappe

Oasen

Biblioteket i Fyllingsdalen finner du i andre etasje på Oasen senter. I tillegg til utlån av bøker, lydbøker, filmer og spill, er det også mulighet for å ta i bruk internett. Alle besøkende på biblioteket kan benytte vårt trådløse internett, eller reservere en av våre stasjonære datamaskiner for opp til en time av gangen. Ellers har besøkende muligheter til å ta i bruk kopimaskin, scanner og utskrift fra datamaskin.
Les mer…

Mappe

Ytre Arna

Biblioteket i Ytre Arna er plassert i Kulturhuset Sentrum
Les mer…

Mappe

Åsane

Biblioteket i Åsane ligger i Åsane senter. Vi har en stor samling med fag- og skjønnlitteratur, filmer, lydbøker, tidsskrifter, aviser, språkkurs og spill. Her kan du slappe av med en god bok, jobbe med skolearbeid eller bruke internett. Vi har seks studieplasser, og flere hyggelige sittesoner. Du kan kople laptopen din til vårt trådløse gjestenett, eller bruke en av våre publikumsmaskiner.
Les mer…

Publisert 28.05.2010, sist endret 22.02.2013 - 14:23
Side-alternativer